Alla inlägg den 23 augusti 2009

Av Therese Karlsson - 23 augusti 2009 20:26

Idag, precis som igår blev det en morgonritt och Andreas tog Faxe på morgonpromenad. Sedan har det även idag varit full fart med tvätt, gräsklippning, mat lagning och äppelpajbak. Andreas tog hand om rådjuret som han sköt för några dagar sedan och då blir det ju alltid lite gott över till lille Faxe. Det mesta av "renset" kokade vi och frös ner så han kan få lite sådant ibland som godis. Dessutom fick han ett ben att tugga på direkt. GUUUD vad roligt det benet har varit. Han gömmer det ena stunden men snart så letar han upp det för att tugga lite på det och så springer han runt med det i munnen som någon sorts trofé han visar upp och busar med. Sedan gömmer han det en stund igen innan det är dags att hämta fram det på nytt.

Till eftermiddags fikat kom Jonas, Pernilla och lilla, söta Moa och hälsade på från Alingsås. Hur kul som helst. Det var alldeles för länge sedan vi sågs. Moa tyckte det var jätte spännande med Faxe och Faxe tyckte det var spännande med Moa. Tänk vad bra med en människa som är på precis rätt höjd för att kunna pussa på kinden! Det är inte varje dag man möter en sådan. Moa hade inte alls ont av att Faxe pussade på utan tyckte nog mest att det var roligt. Sedan tyckte hon nog om Faxes fina, mjuka päls för hon tog ett stadigt grepp i lockarna när han var i närheten och ville inte alls släppa taget. Faxe såg mest oförstående ut. Det är så skönt att han är så bra med barn. När han har ledsnat så går han bara därifrån och lägger sig någonstanns där han kan ligga och spana på betryggande avstånd.Efter fikat gick vi en sväng allihop och efter att ha kollat till hästarna så tog vi en sväng genom skogen. Vi lyckades få ihop lagom med svamp för några kantarellmackor för dem ikväll när de kom hem igen till stan.

Presentation


Var dag har något nytt fantastiskt att ge. Det gäller bara att ta vara på det och se skönheten i livet! Vad vore mitt liv utan min otroliga sambo, min familj, vännerna, mitt hem och vår hund?! Det finns så mycket underbart i mitt liv att vara tacksam för

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12
13
14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards