Alla inlägg den 17 februari 2011

Av Therese Karlsson - 17 februari 2011 07:53

Även om det har barit en väldigt blåsig, snöig och KALL vinter så har den verkligen inte varit känsloKALL för det! Vad många det är i min närhet som har mått väldigt dåligt och det gör mg så ont! Det har varit både stort och smått och för några ser jag att det har ordnat upp sig. Kanske har inte alla puzzelbitar fallit helt på plats men det känns ändå nära. Till viss del har det nog gjort en avspegling på mitt eget lynne, min egen ork! Man fundera mycket, till och med grubblar en del när livet tar en annan väg en den man trott! När det tar en väg så enslig och of road att man aldrig hade kunnat ana eller tro detta! Allt i livet är inte som man tror det vara! Ibland ganska långt därifrån.


Men man vill ju så gärna finnas där när någon behöver det!När man tycker om någon så finns ju inga andra alternativ! När någon betyder något! När någon finns i ens hjärta! Någon annan gång är det jag som är den någon och då är det skönt att veta att det finns någon där för mig också! Det vet jag att det gör. Jag har ju trots allt de finaste vännerna, den bästa familjen och så himla mycket att leva för och må bra av! Jag är lyckligt lottad! Väldigt Lyckligt lottad! Alla sitter inte i en lika bekväm och bastant båt som jag gör! Långt ifrån! 


Men så igår nåddes jag av de mest fantastiska, underbara och mest vackra nyheter man kan få! Så härligt att se kärleken flöda! Med denna nyhet följde ett uppdrga av stora mått! En ära som man inte kan tacka nej till! Det kommer att bli så underbart roligt och jag har redan börjat googla på ämnet! Det kommer bli toppen! Men det är ett tag kvar så tills det är dags så både jag och Andreas mycket tid på oss att förbereda! Det kommer att bli hur kul som helst att få vara med och förhoppningsvis förgylla tillvaron lite för någon annan som verkligen förtjänar det! Lyckan lever i mångas själ och ögon och det om något är vackert!

Presentation


Var dag har något nytt fantastiskt att ge. Det gäller bara att ta vara på det och se skönheten i livet! Vad vore mitt liv utan min otroliga sambo, min familj, vännerna, mitt hem och vår hund?! Det finns så mycket underbart i mitt liv att vara tacksam för

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7 8 9 10
11
12 13
14 15
16
17 18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards