Alla inlägg den 15 februari 2011

Av Therese Karlsson - 15 februari 2011 07:29

Okej! Ett dygn nu för Hugo utan näsdroppar! Varken Renässans eller Nezeril! Efter tio dygn så fick han inte längre ta de starkare grejerna och det har faktiskt gått ganska bra! Han tog flaskan igår kväll. Även om det var tungt i näsan så drack han upp vad han behöver äta och somnade sedan. Det blev dock en orolig natt där han vaknat hur många gånger som helst, nästan en gång i timmen fram till kl ett! Man hörde hur tungt det var i näsan på honom och jag var väldigt sugen på att smita ner och hämta "the heavy stuff! att sova på! Men lät bli. Det hade varit den lätta vägen att ta på ett sätt. Vi hade både fått sova. Men helt fel trots allt! Så vi jobbade igenom oss natten ist. Lyfta upp den lille karbbaten när han ålat sig ner till fotändan eller lagt sig på snedden med fötterna ut genom spjälorna. Eller bara vända honom tillbaka på sidan och liksom lyfta upp huvudet lite bakåt så han andades lite lättare och så några blöjbyten förstås. Har man ätit så duktigt på kvällen och är vaken så många gånger så blir resultatet därefter. Inkomster ger utgifter! Men efter kl ett somnade han lite hårdare och gjorde så till fyratiden. Sedan var det dags igen med ovan nämnda procedurer! Men som sagt ett dygn nu utan droppar! Det är SJUKT bra! Hoppas verkligen att det fortsätter så nu! Jag vill ju inget hellre än att han skall bli bra nu den lille stackarn.  Nu har han backat in gåstolen i ett hörn brevid mig och spanar upp mot mig!  Lite rosslig i halsen och lite täpt men glad och framförallt pratglad. 


Idag är det dags för Bvc igen! Vi skall bli så kul att se hur mycket han vuxit till sig den sista månaden! Det var visst läkar koll också! Nej, nu skall jag se om han inte vill ha mer mat! igen. Fortfarande små doser på morgonen med lite matsmältning emellan. Men han tar flaskan iaf och snart bestämmer sig ju Faxen för att han skall komma ner från sin sovmorgon i sängen och då glömmer Hugo allt vad mat heter! Faxen är ju så mycket mer spännande, i alla lägen! 

Presentation


Var dag har något nytt fantastiskt att ge. Det gäller bara att ta vara på det och se skönheten i livet! Vad vore mitt liv utan min otroliga sambo, min familj, vännerna, mitt hem och vår hund?! Det finns så mycket underbart i mitt liv att vara tacksam för

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7 8 9 10
11
12 13
14 15
16
17 18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards