Alla inlägg den 28 februari 2011

Av Therese Karlsson - 28 februari 2011 15:48


  

Idag vajjar flaggan i topp! Det såg lite mörkt ut med den saken när den först hissades! Vinden lös med sin frånvaro och det såg mest ut som ett stort blått tygskynke som hängde längst med stången men nu syns det lite bättre att det faktiskt är en flagga som hänger där! Idag är det nämligen Andreas födelsedag!!! Kalaset hade vi igår och av olika anledningar slog vi ihop våra bägge födelsedagar till ett kalas, även om jag inte fyller än på ett tag! Middag och tårta skulle fixas till 13 personer. Bara våra familjer skulle komma den här gången. Det är ju ingen jämn födelsedag för någon av oss i år så det var på det viset det fick bli! Vi dukade upp med älggryta i gräddsås, kokt potatis, grönsaker och en rad andra tillbehör! Sedan skulle tårtan och kaffet komma fram. Jösses vad jag hade slitit med tårtan och jag kan lova att förutsättningarna för att den skulle bli bra var inte så goda. Trött efter Fredagens heldag på jobbet och taskig sömn på det gjorde att det mesta gick emot mig just då! :-) Men, men! resultatet blev två tårtor med lite varierande fyllning! Den fösta blev med berööööööm underkännd (av mig)  och det var den de åt på först. Nummer två togs det bara en bit av och den blev perfekt!!! Det var ju verkligen syyyyyynd att det blev så mycket kvar som vi känner oss sååååå tvugna att äta på idag! :-) 


  

I väntan på gästerna!

    


    


      


  

         


  

  


        


    



  


    


    


    


  


    

Det averkar som om faran är över ang löptikar och rådjur i trädgården. Jag gjorde en chansning och släppte honom lös en stund innan vi gick iväg på morgon promenaden och eftersom att det gick hur bra som helst så fick han vara lös även när vi kom tillbaka. Medan jag hisade upp flaggan! Skönt. Precis vad jag hade längtat efter att få göra så länge nu och han stortrivdes med sin nya frihet. Det var mycket nosandes och raceandes innan han lydigt gick med mig in igen!


  

  


             


  

  


Presentation


Var dag har något nytt fantastiskt att ge. Det gäller bara att ta vara på det och se skönheten i livet! Vad vore mitt liv utan min otroliga sambo, min familj, vännerna, mitt hem och vår hund?! Det finns så mycket underbart i mitt liv att vara tacksam för

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7 8 9 10
11
12 13
14 15
16
17 18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards