Alla inlägg den 23 februari 2011

Av Therese Karlsson - 23 februari 2011 07:26

Jag får ganska ofta frågan om vad jag gör hela dagarna nu när jag går hemma med Hugo! Svaret?!?! Ojoj, massor och ingenting! MYSER, leker, lagar mat, städar, tvättar, matar Hugo, går ut och går en hel del med Hugo och Faxe (hmmmm börjar mer och mer likna en husa?!?! ) :-) och så försöker jag träffa så många andra som är lediga så mycket som möjligt! Det blir en hel del FIKA!!! 


  


Gårdagen var inget undantag. Jag var hembjuden till en av mina härligt underbara arbetskamrater. Vi har ju kommit varandra så nära (kan ju inte bli något annat när man jobbat så tajt ihop som hon och jah gjort!) och det brukar bli mycket snack och skratt när vi träffas. Så även den här gången. Mitt på bordet dukades det fram min favoritkaka! Vem kan motstå choklad och grädde?!?! Jätte gott och ur min mugg doftade det av vanilj! Hugo fann sig bra till rätta i hennes knä och de både mös och skrattade tillsammans! Då och då tog hennes fantastiskt rolige make en paus i sitt projekt och gjorde oss sällskap. De få timmar vi hade på oss gick som vanligt lite för fort och det var en väldigt trött liten kille jag lastade in i bilen igen. Ungefär samtidigt som jag vred om nyckeln i startern på bilen så slog han igen ögonlocken och somnade!  Mätta, nöjda och med varsitt leende på läpparna körde vi hem till Faxen igen för en ny promenad! Kalorier in, kalorier ut! ;-) Ses snart igen fina du! Kram på er!


  

Presentation


Var dag har något nytt fantastiskt att ge. Det gäller bara att ta vara på det och se skönheten i livet! Vad vore mitt liv utan min otroliga sambo, min familj, vännerna, mitt hem och vår hund?! Det finns så mycket underbart i mitt liv att vara tacksam för

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7 8 9 10
11
12 13
14 15
16
17 18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards