Alla inlägg den 21 mars 2010

Av Therese Karlsson - 21 mars 2010 19:28

Det var en ganska gråmulen och tråkig komun vi lämnade i fredags kväll. Snön var inte längre lika vit och lysande och det var ganska blöttg och klenigt på marken! Det märks att det töar på ganska friskt nu och jag klagar verkligen INTE på det! Men allt blir ju lite skitigare!

Vi åkte raka vägen till stugan efter jobbet! Skönt med lite miljöombyte och omväxling och med det kalla och snöiga vädret har vi knapt varit där på hela vintern. Så nu ÄNTLIGEN var det dags! Man kan ni tänka, vi som tyckta att det var kvar mkt snö här hemma men där låg det nog det dubbla på marken!!!!! Men vad gör det när vi kan kura ihop framför öppna spisen och mysa under en stor filt samtidigt som vovvarna busar och trivs med varandra! Vi passade på att besöka den fantastiskt fina famljen Hultgård/Persson på lördags kvällen när vi ändå var i krokarna. Vi hade ju inte hunnit dit sedan deras hus blev färdigt på insidan. Men nuhar de flyttat in och vi blev bjudna på middag och "vip" visning av allt det nya och fina de har byggt! Super mysigt att träffas igen!

När vi på förmiddagen i dag satte oss i bilen igen för att åka hem till oss så fanns det en liten förhoppning om att det skulle ha töat upp lite mer medans vi varit borta. Det hade det verkligen gjort. Snacka om att det hade blivit smältvatten av all snö!
    
Av åholmarna syntes inte ett spår och det såg snarare ut som en stor älv nu! Vi tog Faxe på en liten upptäcksfärd för att se hur mkt som finns akvar av det vita och fann i rabatten ett liten vårtecken! :-)

Vi fick lite ny energi igen när vi insåg att det hade töat upp tillräkligt för att nätet vid vägen skall fylla sin funktion. Det var en stolpe som behöves lagas först då den blivit nerkörd under en av alla plogningsomgångar som vägarna krävt. Men Andreas lykades spetta i en ny stolpe så nu är nätet lagat igen!  ÄNTLIGEN KAN VI SLÄPPA FAXEN LÖS I TRÄDGÅRDEN IGEN! Men under tiden hussen fixade nätet så fick Faxe gå i koppel en stund till. Men nu känns det som evigheter till nästa gång han måste busa i kopplet när vi är i trädgården!         

Presentation


Var dag har något nytt fantastiskt att ge. Det gäller bara att ta vara på det och se skönheten i livet! Vad vore mitt liv utan min otroliga sambo, min familj, vännerna, mitt hem och vår hund?! Det finns så mycket underbart i mitt liv att vara tacksam för

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29 30
31
<<< Mars 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards