Alla inlägg under december 2009

Av Therese Karlsson - 10 december 2009 13:06

Igår kväll var vi och hälsade på hos fantastiska Josse, henkan och lilla Emma! De bjöd på Alldeles nybakade lussekatter, saffransbullar och glögg. Vilken underbar ide!!! En liten träff som lyste upp det tråkiga och vardagliga grå! Tack så himla mycket för inbjudan! Kram på er!

Av Therese Karlsson - 10 december 2009 08:16

Snart är det jul och sakta men säkert försöker jag hinna med och pynta lite! Det tråkiga hörnet vid trappan i hallen behövde en lite förgklick så där fick min årliga kruka med tallris stå.
  

Av Therese Karlsson - 9 december 2009 13:34

      

Av Therese Karlsson - 9 december 2009 10:11

Nu skall jag gör anågot vågat och gå förbi gården för att se hur långt Donna har kommit i sitt löp, Jag hoppas och tror att det är lugnt nu men håll tummarna för mig så att inte herr Gnäll och skäll vill följa med hem sen....

Av Therese Karlsson - 7 december 2009 20:50

Jahaja, Det var det! Men vi skall ju vara nöjda ändå när vi har klarat oss så här länge! Det gjorde vi allt, med lite tur, kontakter, arbetsvilja och envishet. Eller ja, det är ju Andreas som har klarat sig så här länge pga sin enträgenhet!


Idag fick han reda på att Prido inte kunde behålla några av dem som de hade anställt i höstas. Orderingången hade sjunkit så pass mycket. Så nu jobbar han bara ett par veckor till (närmare bestämt till den 23 december) innan han går hem och skall bli "lyxman" ett tag framöver. Så är det någon som vet något företag som anställer nu eller vet något konkret jobb att söka så hör gärna av er!!   

Av Therese Karlsson - 6 december 2009 18:00

Idag har vi varit och ätit julbord med familjerna! Andreas och min familj alltså! Det har blivit en riktigt härlig traddition nu att åka tillsammans! Super mysigt och riktigt kul. Det var fin och god mat så vi blev mer än belåtna! Här nedan ser ni hela gänget! Vi saknade dock mormor som inte orkade åka med och Andreas syster som var tvungen att jobba!
  


  Andreas och jag för er som inte visste det! :-)



Andreas och hans lillebror .

Far och dotter.

Mamma, farmor och pappa!

Svärföräldrarna.

Min lillebror och storebror.

Lillebror och hans tjej, Sara.
                
Bordsdekoration.

Herrljungas luciatåg kom och sjöng för oss.
       
Jag tackar allihop för en supermysig stund! Kram på er! 

Av Therese Karlsson - 5 december 2009 18:16

Nu är det äntligen helg! Va tänker ni nog då?! NU?! Det är ju lördag kväll. Det har ju varit helg i ett dygn nu. Minst! Visst, det låter ju härligt för er som tänker så. Det är ett tecken på avslappning och ledighet! Själv har jag jobbat idag och bara varit hemma i ett par timmar. Nu står potatis grytan och puttrar på spisen. Vi gjorde det lätt för oss och köpte färdiggrillade kyckling klubbor! En sådan där SUPER bra färdigskuren sallad vid namn "Grekisk" sallad som innehåller en massa gottigheter. Färdig att bara hälla upp i en skål. Till det blev det en påse med färdig bearneisås. Rydbergs gourmet variant. Så det enda vi behöver göra är att steka på lite potatis och hälla upp det andra i små skålar! Sjukt gott, sjukt enkelt och sjukt mycket LATHET över denna måltid!!! Men det står jag för! Imorgon skall vi dessutom på julbord med famljerna så då blir det inte mkt mat lagat då heller!

Av Therese Karlsson - 3 december 2009 10:56

Faxe skall prompt vara ute i kylan. Även om det är tillräkligt kallt för att han skall stå och skaka av köld så vill han inte gå in.  Vet inte om det är lite doft moln från en viss tik som hägrar. Han är snäll och faktisktinte så pipig alls. Men skall han vara ute så får han ha täcket på sig. Det vill han verkligen inte vara med om men annars får han stanna inne. Inomhus eller täcke, pest eller kolera. Vilket ska han välja.
          

Presentation


Var dag har något nytt fantastiskt att ge. Det gäller bara att ta vara på det och se skönheten i livet! Vad vore mitt liv utan min otroliga sambo, min familj, vännerna, mitt hem och vår hund?! Det finns så mycket underbart i mitt liv att vara tacksam för

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16 17 18 19 20
21
22 23 24
25
26 27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards