Alla inlägg under juli 2009

Av Therese Karlsson - 24 juli 2009 08:24

imorse var det solen som väckte mig! Den strålade rakt in genom fönstret och träffade mina ögon så där perfekt. En vanlig sommar morgon hade jag nog blivit irriterad över detta brutala sätt att vakna alldeles för tidigt på men efter allt regn så blev man bara lite lycklig. Iallafall en stund innan jag ledsnade och drog ner persiennen. Jag har ju trots allt sovmorgon! Jag har blivit lite bortskämd med det den sista tiden. Först semester och eftersom att Faxe kan vara lika mkt sjusovare som matte så kan vi bägge bli kvar i sängen fram till nio iallafall. Nu fick ju Andreas lite semester hastigt och lustigt så då tar han hand om Faxe på morgonen så jag inte behöver ta promenaden innan jobbet som jag annars gör. Det är allt en liten smula av lyx att få ligga kvar och vakna av sig självt utan någon störande alarmsignal från mobilen.

Nu skall jag snart iväg till jobbet men först föna, platta hår och lite färg i ansikten piggar ju alltid upp. Men först till hästarna en sväng. Andreas och Faxen är ju på Hökensås en sväng till så jag tar nog bilen bort till dem idag också. Känner mig lite lat idag också när jag inte har någon hund hemma att gå med. Senare på dagen så blir det luch på byn med älsklingen! Det ska bli super kul för det är alldeles för sällan som vi gör det ihop. Ännu lite mer lyx! Jag känner att detta nog är början på en rätt bra dag ändå!

Av Therese Karlsson - 23 juli 2009 20:12

Det har verkligen regnat precis hela dagen. Det är tur att man arbetar innomhus sådana här dagar. Men lagom till kvällen närjag skulle sluta så lugnade det ner sig för att sedan sluta helt. Jag andas in den friska luften och funderar på vad jag skall hitta på nu. Andreas och Faxen är i stugan och det är lite tomt i huset. Jag bestämmer mig för att ta med mig kameran ut och fota av husen lite. Jag har så länge tänkt göa det för jag har bara kort från i vintras med en massa snö så nu var det dags för nya. Det är en väldig massa fukt i luften så det blir inte direkt några härliga sommarbilder. Sedan tar jag bilen (jag kände mig lite lat) och kameran bort till hästarna för att göra samma sak där. De vill inte direkt stå stilla och possera för det är väldigt mycket blinningar och små flugor som irriterar så de tar snabbaste vägen in i lösdriften istället. Där är det både svalt och blinningsfritt.

Av Therese Karlsson - 22 juli 2009 20:42

Det har hänt ganska mycket idag. Mina svärföräldrar kom över idag med Cola. Andreas och hans far satte in den efterlänktade hundluckan i dörren in i garaget. Det var väldigt skönt att det blev gjort. Men som med alla vackra alster som görs så måste det ibland få värka fram. Så även här. Faxe tyckte det var lite konstig men med en uppbunden lucka och lite korv som muta så hoppade han snart igenom. Nu kommer bara nästa utmaning. att lära sig att putta upp luckan när den är stängd. Men det är nog bara att forsätta att träna. Jag trodde nästan inte att han skulle komma igenom luckan alls för den såg ju så liten ut. Men  det var inga bekymmer.

Sedan packade Andreas och hans far ijop sina saker och tog med Faxe till ett vildsvinshägn. Jag var sjukt nervös för jag tycker att det verkar så läskigt och jag har sjuk respekt för de där bestarna. Det gick bra som tur var men det var en nagelbitare för mig. Jag har skrivit mer om detta på villarosa.se under fliken Faxe

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Var dag har något nytt fantastiskt att ge. Det gäller bara att ta vara på det och se skönheten i livet! Vad vore mitt liv utan min otroliga sambo, min familj, vännerna, mitt hem och vår hund?! Det finns så mycket underbart i mitt liv att vara tacksam för

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<<
Juli 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards