Alla inlägg den 28 juli 2009

Av Therese Karlsson - 28 juli 2009 11:01

Jahaja, sovmorgon idag också. Enda skillnaden mot de övriga mornarna jag haft det sista är att Andreas åkte till jobbet idag! Typiskt när jag är ledig. Men, men det är ju inget att göra åt. Jag vaknade med ett ganska tungt huvud och lite nästäppa. Det märks att man har börjat jobba igen. Imunförsvaret har nog också varit på semester lika länge som jag och inte riktigt kommit igång än.

Jag tog Faxen på en promenad längs hästsvängen och ner mot gården. Hästarna gick så lungt och betade i hagen så vi gick bara förbi dem nu för jag skall dit och rida en sväng sedan tänkte jag. Jag har haft tur med relativt fint väder än så länge på morgonen och när jag gick med Faxe så tänkte jag att om jag släpper Faxe lös nu och han får upp ett spår så har jag ju gott om tid att vänta på honom. (JHan kommer ju alltid tillbaka.) Jag skall ju varken till jobbet eller behöver vara rädd för regn. Sagt och gjort. Faxen blev lös på vägen. Han fick gå både fint vid sidan och springa lös runt omkring mig! Han fullkomligt älskde det! Han sprang bort och fram och hit och dit! Luktade på träd, stigar, buskar och gjorde sitt sedvanliga skvättande. Jag var allt lite harig dock så han fick inte springa så långt bort innan jag sade åt honom att stanna eller att komma hit! Nu har han slagit nytt rekord i att vara lös på promenaden. nästan en hel kilometer och matte är super lycklig.

När vi kom fram till gården så möttes vi av Donna och de rusade iväg ihop. Men det var lite för varmt och tidigt på morgonen så de lugnade sig ganska fort. Jag tog ett par ord med mamma innan det var dags att gå hem och äta frukost. Jag fortsätter på mitt nyttiga mattema och åt en baguett med smör och ost och sedan en skål med blåbär, hallon och vanilj glass. Mumma :-)

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Var dag har något nytt fantastiskt att ge. Det gäller bara att ta vara på det och se skönheten i livet! Vad vore mitt liv utan min otroliga sambo, min familj, vännerna, mitt hem och vår hund?! Det finns så mycket underbart i mitt liv att vara tacksam för

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<<
Juli 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards