Alla inlägg den 27 juli 2009

Av Therese Karlsson - 27 juli 2009 17:51

Det blev allt en rätt bra dag idag ändå! Trots att det är Måndag! Måndagar är ju veckans värsta dag! Söta lilla svägerskan jobbade idag så vi tog och lunchade ihop. Vi hade tänkt att gå till en pizzeria men det regnade alldeles för mycket för att det skulle vara värt det så vi sprang rätt över vägen till grillen och tog en kebabtallrik ist. Mycket närmare! Typiskt för jag hade verkligen stålsatt mej för att jag skulle hålla mig till en kycklngsallad och vara lite nyttig. Men, men. Sedan gick vi tillbaka till lunchrumet och åt Kärleksmums som hon hade bakat och tagit med en bit till oss var! Söta, rara hon som tänker på mig. Sedan toppade vi det med lite choklad! Inte så nyttigt direkt men helt perfekt! Det är tur att jag snart skall ta Faxen på en sväng så kanske jag kan gå bort några av de extra kalorierna iaf!

Efter att jag hade slutat jobba så skulle jag förbi Granngården och hämta upp ett par små saker. Konstigt nog så går jag aldrig därifrån med bara det som var tänkt från början. Det som blev bonus idag var saltstenar till hästarna, en pipleksak till Faxe, En värmedyna till garaget där vi har gjort iordning för Faxe bakom hundluckan inför kallare väder. Ett svart hundhalsband i läder med ett matchande koppel till.

Kan man bli koppelfåfäng?! Jag tror verkligen att jag har lyckats bli det!Det finns ju så många fina och lika många mindre fina också. Efter varje gång jag har köpt ett nytt så säger jag med den bestämda rösten till mig själv att nu får det baske mig vara nog med sådant. Men vad skall jag göra när jag hela tiden hittar anledningar att köpa ett nytt. Förra gången jag köpte ett så tänkte jag att "-nu ska jag inte köpa något nytt. Fast det är ju klart att om jag hittar ett svart läderkoppel till bra pris så kan jag nog tänka mig att köpa det. Men bara då isf!"
Och kan du tänka dej! Idag så hittade jag precis ett sådant i en reakorg till halva priset och dessutom ett matchande halsband! Klart jag inte kunde låta bli då! För tillfället har jag nog ingen mer anledning på lager. Inte förrän jag hittar ett nytt alldeles perfekt koppel förstås. För är det perfekt så är det ju en jätte bra anledning till att jag skall köpa det! :-)

Leksaken var hur kul som helst i typ en kvart sedan lade han sig och somnade på stört. Det var en jätte ful liten leksak som såg ut som en hårborste typ. I tyg. Skit ful men det piper ju sådär underbart roligt som Faxen gillar. Oj vad han for runt med den i munnen när han fick den. Upp och ner för Faxesoffan och rullade runt på golvet med den i munnen och så slängde han iväg den och gjorde sedan attackhopp rakt på den. Hur kul som helst!

Nu är det dags för honom att äta så skall vi gå en runda sedan. Det verkar faktiskt som om det har tänkt att hålla upp en stund. Hoppas det gör det för varken jag eller Faxen tycker om att använda regnkappa. Sedan är det så mycket roligar att hälsa på hästarna när det är uppehåll!

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Var dag har något nytt fantastiskt att ge. Det gäller bara att ta vara på det och se skönheten i livet! Vad vore mitt liv utan min otroliga sambo, min familj, vännerna, mitt hem och vår hund?! Det finns så mycket underbart i mitt liv att vara tacksam för

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<<
Juli 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards