Alla inlägg den 13 januari 2010

Av Therese Karlsson - 13 januari 2010 15:50

Jomen, det tar sig sa pyromanen..... nu har teperaturen "redan" stigit till 14,4 grader!!!!!!!! Härligt!!! Med lite tur så kanske vi kan ha 16 grader till kvällen! MED LITE TUUUUUUUR JA!!!!!!!!!!!! Suck. Raggsockarna får stanna kvar på fötterna en stund till tror jag!!!

Av Therese Karlsson - 13 januari 2010 07:43

Usch och fy och brrrrrr! Har jag någonsin sagt att jag inte gillar kyla???! Ja det kan hända att jag har tjatat lite om det förut!  Men nu har det faktiskt varit kallt i natt. 12 plus grader INNE!!!!!!!!! HUUUA! En god natts sömn??? Nja, kanske inte!


Igår kväll, så där lite lagom för sent för att mannen som instalerat pumpen skulle vilja svara, då slog pannan ifrån. Inget varmvatten och ISKALLA element. Vi läste manualen och kollade propparna (som naturligtvis sitter på utsian av huset). 14 minusgrader ute och 16 plusgrader inne. Än så länge acceptabel temepartur i huset. Men när det är så kallt ute så tappar huset förvånandsvärt fort i innetemp. Vi har många gånger pratat om att det skulle va mysigt och kul med en vedspis i huset. Något som brinner vackert och värmer min lätt frusna kropp lite extra på vinterkvällarna. Jag kan tala om att jag ALDRIG förr har varit så sugen på att slänga mig på datorn och spana annonser som inatt.


Faxe kurade i hop sig i sängen hos oss och låg kvar där hela natten. Det brukar han sällan göra. När det börjar bli för varmt för honom då hoppar han ner till sin egen bädd. Nu kurade han vid våra fötter och hade absolut inga planer på att gå upp när vi gjorde det. Prick kl sju ringe Andreas till instalatören som redan var i farten. Bråda tider för dem nu! En timme senare var han här och  fem minuter senare hade han åkt!!!!!!!!!!!! VA! Tänk vad fort ett problem blir löst av ett proffs. Men nu har Andreas varit med och skruvat och tryckt på knappar så nu kanske vi kan komma ihåg det till nästa gång den slår ifrån.

Men det finns inget ont som inte har något gott med sig, sägs det ju! Tänk vad mycket vi fick gjort tidigt i morses när vi väntade på att mannen skulle komma och fram till nu. Tvättstugan blev i ordningplockad på, tvätten är viken och undan plockad, de sista julsakerna har kommit i sin förvaringslådor igen, köket är iordningplockat och snart är frysen av färdig avfrostad också. Vi har ätit frukost och Andreas och Faxe är nog snart tillbak från morgon promenaden.........

Presentation


Var dag har något nytt fantastiskt att ge. Det gäller bara att ta vara på det och se skönheten i livet! Vad vore mitt liv utan min otroliga sambo, min familj, vännerna, mitt hem och vår hund?! Det finns så mycket underbart i mitt liv att vara tacksam för

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6 7 8 9 10
11
12 13
14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards