Alla inlägg den 1 januari 2010

Av Therese Karlsson - 1 januari 2010 21:27

Det finns mycket i livet att vara tacksam för och fina vänner absolut en av dessa saker! några av de finaste fina var på besök hos oss igår kväll och förgyllde vår nyårsafton! Vi han med mycket mat, dryck, härliga samtal och dessutom lite raketer innan det var dags att göra ände på kvällen.
  
Veronica och Anton hade inte setts på hela dagen så de passade på att mysa lite innan de andra gästerna kom Visst var Anton tuff i sin spindelmannen dräkt?!?Här var det dags för förätt!
   Fina Anders och Caroline! De bjöd verkligen på sig själva den här kvällen och nedan följer ett litet axplock av härliga bilder som de fastnat på!
      Skrattanfall!!!! :-)        
Även härliga Veronica och Svenne fastnade på kort!  

Efterrättsdags!
   
Värdens finaste och vackrate sambo!
       
Så var klockan redan 24,00! Vi höll på att missa det så vi fick kasta oss ut på altanen, med första bästa tröja och jacka på, medans de på tv ropade GOTT NYTT ÅR! Sedan var det inte helt lätt att få upp korkarna så det blev skål ett par minuter efter tolv slaget ist! :-)
    
     Skål och gott nytt år!!!!!
  
Jag har slutat att avge nyårslöften. Man skall inte lova saker som man inte kan hålla! Så inte heller i år har jag lagt något. Men när jag sitter här och skriver så kommer jag på något! Ett viktigt löfte som inte känns alls svårt att hålla! Jag lovar att ÄLSKA den här mannen lika mycket hela det nya året som jag gjorde det förra! Det löftet klarar jag! Pice of cake! :-) För han är svår att inte älska!

Presentation


Var dag har något nytt fantastiskt att ge. Det gäller bara att ta vara på det och se skönheten i livet! Vad vore mitt liv utan min otroliga sambo, min familj, vännerna, mitt hem och vår hund?! Det finns så mycket underbart i mitt liv att vara tacksam för

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6 7 8 9 10
11
12 13
14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards