Alla inlägg under november 2009

Av Therese Karlsson - 10 november 2009 19:15

Jag har de underbaraste, vackraste, finaste och mest fantastiska människorna i mitt liv! Att man aldrig lär sig. Lär sig att tala om det för dem! Man måste passa på att ta vara på tillfällena för en dag är det för sent! Ingen människa förtjänar att vara ensam. Alla behöver någon! Ta hand om varandra! Uppskatta varandra! Varje dag. Alltid! Till alla er som finns i min närhet! Jag älskar er och är sjukt tacksam för att ni finns i mitt liv! Ingen nämnd men heller ingen glömd! Ni är alla speciella för mig!

Av Therese Karlsson - 9 november 2009 21:25

Hemkommen efter ett pump-pass! Sjukt roligt och jag känner vad jag har saknat det! Kul att hinna med lite tjejsnack med fina Mariah också innan vi satte igång! Jag skall nog hoppa in i duschen och sträcka ut musklerna nu men håll tummarna för mig att jag kommer ur sängen imorgon bitti!

Av Therese Karlsson - 8 november 2009 20:48

Idag har i firat värdens bästa pappor! Andreas pappa på dagen och min pappa på kvällen.  Ja, jag vet att det är en väldigt komersiell dag. Men det blir ju också vad man gör det till. En klok kvinna jag träffade på jobbet i veckan sade att de skulle inte fira så mycket. -"Vi älskar ju varandra varje dag"! Sant. Det är ju såklart det allra bästa. Men kan man inte få lite av varje. Lite presenter och mycket kärlek! För visst är det roligt att ge bort en liten tanke ibland också! Ge något som man vet eller åtminstonde tror skall bringa lite glädje?! Det är hur som helst så härligt att bara få sitta ner och bara umgås en stund.


Igår var det en hektisk dag. Jag jobbade hela dagen först och sedan var det i princip bara hem och och vända igen innan vi skulle till Andreas bror och festa loss. Jag och Andreas är inte ute så himla ofta och Club´ar längre (har det med åldern att göra kanske) så vi var laddade. Vi lämnade av Faxe hos svärföräldrarna på vägen och fortsatte sedan vidare direkt. Vi åt gott, drack gott och hade en riktigt rolig förfest. Det var nog första gången som vi hade lyckats pricka in alla tre syskonen Agduhr på samma fest som mig. Åtmonstonde var det väldigt länge sedan sist. Sedan gick vi vidare till utestället. Det var som vanligt sjukt roligt på förfesten och kanske, men bara kanske, skulle vi inte ha lämnat den. Det var inte riktigt lika roligt ute. Träffade inte så mycket  folk som vi kände så det var tur att vi var ett bra gäng från förfetsen där.


Sedan efter några om och men och hit och dit så somnade vi hemma i gästrummet hos svärföräldrarna. Sedan, lite för tidigt efter lite för få timmars sömn i en lite mindre variant av säng, mot vad vi var vana vid, vaknade vi till och Cola var inte sen att komma upp till oss i sängen. Därefter fick vi upp Faxe också och vi kunde vila våra ögon någon minut till. Det får plats mycket kärlek på en bredd av 120cm. Finns det hjärterum så finns det........
  

Av Therese Karlsson - 5 november 2009 15:23

FlörtHihi. Jag fick just en ljus idé! Om jag tänder en massa stearin- och värmeljus, räknas det som ljusterapi då?! Låter iallfall hemskt mysigt. Får nog ta och prova det till fredagsmyset imorgonkväll! Skrattande Tycker iallafall att man borde bli hemskt mycket gladare av det även om man inte blir så mycket piggare!

Av Therese Karlsson - 5 november 2009 10:15

Vilken konstig natt jag har haft. För det första somnade jag redan klockan nio igår. Jag härdade ut bonde programmet men sedan slocknade jag direkt. Den första drömmen jag kommer ihåg är att jag trimmade Faxen och lyckades klippa av honom hela luggen. I någon sorts olyckshändelse. Det är verkligen en mardröm för han såg ju inte klok ut. Alla som har en Wheaten vet ju hur lång tid det tar för håret att växa ut igen. Jag är väldigt fåfäng när det kommer till hans lugg och jag mins hur pulsen steg i höjden när jag hade upptäkt vad jag gjort.


Nästa dröm var att jag och Faxen gick till stallet för att ta hand om hästarna. När vi kom dit var hagen riven och hästarna var långt bort utanför den och deras täcken låg på marken en bit bort. På något, smått otroligt, sätt hade de krängt av sig dem. Det  var helt omöjligt att få tag på hästarna igen. Den sista drömmen tror jag bottnar i att det ofta springer älgar genom min hage och river ner den. Sedan minns jag inte mer förrän jag vaknade igen strax efter nio. 12 timmar efter att jag hade somnat med en spräng huvudvärk som inte vill ge sig! Kan det vara höst vädret som gör mig så trött kanske?! Lustigt ändå att jag kom ihåg mina drömmar när jag vaknat. Det sägs ju att man drömmer något varje natt men jag brukar verkligen aldrig komma ihåg någon av dem.

Av Therese Karlsson - 4 november 2009 17:58

Vilket höstväder vi har haft idag! Värre än så här blir det knapt! Det har blåst så rutorna har skallrat! Faktiskt inget regn dock och det var ju verkligen en befrielse att slippa det! Jag bestämde mig för att inte ställa klockan på väckning utan sova tills jag vaknar Faxe tassade med Andreas upp i morses och sprang ute en sväng medan han gjorde sig iordning för jobbet och jag somnade om igen. När klockan närmade sig nio öppnade jag ögonen för igen! HERREGUD!!!! Va klackan så mycket redan! Men vad gör Faxen då?! Jag flög upp ur sängen och ner för trappan! Faxen lyfte på huvudet och tittade på en alldeles för nyvaken och snurrig matte! -"Jasså det är här du är, jag började just undra vart du hade tagit vägen". Jag kliade honom bakom öronen och Faxe lade hela huvudets tyngd i min hand! Han älskar att bli kliad där. Fina, fina Faxen!


Vi tog cykeln ner till gården för att hälsa på lite. Träningsvärken har inte blivit så himla mycket bättre så det fanns inte en chans att jag skulle kunna gå till fots! När vi kom tillbaka så skuttade vi in i huset båda två så fort vi kunde. Inte ens Faxen ville vara kvar ute och luffa i trädgården idag utan kom efter mig hack i häl. Tvättmaskinen gick för fulltryck och så var det dags att ladda diskmaskinen också. Sedan gick vi upp och lade oss framför tv´n en stund. En stund senare tog vi återigen cykeln och tog rundan förbi stuteriet för att kolla in fölen. Men de hade åkt hem nu och bytts ut mot stora hästar i hagen. Men, men, de är ju fina de också. Sedan cyklade vi vidare till mina hästar för att göra allt som måste göras där. Vid ett oupmärksamt tillfälle så passade han inte bara på att smaka på hästarnas biproduker utan lade sig och började rulla sig i en hög innan jag han stoppa honom. (Skit också) Hahaha! Skrattande

Vi hade sådan tur att vi kom tillbaka samtidigt som Andreas kom hem. Det har ju varnas för lite snö och slask och regn i morgon så vi hjälptes åt att sko om den lilla bilen till nya, för årstiden, bättre passande däck.  Dessutom så behövdes Saaben tvättas av. Skönt när det nu är gjort! Nu står maten på spisen och i ugnen! Ugnsstekta rotgrönsaker, stekta potatisar och blodpudding. Det är sådan där härlig mat som jag blir sugen på när det börjar bli kallt ute.

Av Therese Karlsson - 3 november 2009 07:47

Mina tidigare så vilande muskler är nu klarvakna kan jag lugnt säga!

Av Therese Karlsson - 2 november 2009 21:00

Jaha, då sitter jag här med en stor tallrik mumsig paj och är helt uthungrad. Eller ja, mumsig och mumsig!?  I ärlighetens namn är det kanske inte den mest lyckade paj jag hitills har gjort. Jag måste ha tappat både salt och pepparkaren i när jag lagade den. Dessutom har den stått i kylen några dagar så botten har börjat bli så där härligt torr. Men vad gör det när man är hungrig som en varg?! Man tager vad man haver.....


Jag har varit och tränat för värdens bästa Eva och det märks att det var ett tag sedan. Jag brukade gå på Pump it inne i byn men så fick vi ändrade arbetstider och det fanns inte längre något pass som jag ville gå som stämde med mina arbetstimmar. Det var nog nästan ett halvår sedan jag tränade sist och det hade både börjat synas och kännas lite här och var så när jag fick reda på att det fanns möjlighet att träna i den lite i mini byn så passar jag nu på! Jag behöver verkligen röra på mina vilande muskler. Det är lite surt bara för jag är borta hemifrån från halv nio på morgonen till halv nio på kvällen. Dessutom så så spelar Andreas badminton nu med ett gäng grabbar så honom har jag inte sett på hela dagen och han kommer inte hem på ännu en timme till. Det blir nog tre gånger per vecka som vi går om varandra nu. Dessutom är jag ganska trött när jag slutar jobbet vid halv sju så om det inte hade varit för att mina två fina vänner, Mariah och Josse, också är där så är det inte säkert att jag hade kommit iväg. Men nu är det gjort och jag är super nöjd över att jag åkte. jag tycker att det är så himla kul och mår ju så bra efteråt. På mitt jobb lyfter jag flera 100kg varje dag och det blir många konstiga och tunga lyft så träningen gör susen för rygg, axlar och ben! Kan man dessutom bli lite snygg på kuppen så vore det ju bra. Nä, nu skall jag gå och sänka en massa vatten för man blev ju inte direkt mindre turstig efter den, hmmmmm, härliga pajen! Hoppas bara att jag inte har så mycket träningsvärk imorgon utan att jag kommer upp ur sängen och kan gå morgonpromenaden med Faxen.

PS; Louise, tack för den fina överraskningen som väntade på min mobil när jag hade slutut jobba!!Kram på dej!! DS.

Presentation


Var dag har något nytt fantastiskt att ge. Det gäller bara att ta vara på det och se skönheten i livet! Vad vore mitt liv utan min otroliga sambo, min familj, vännerna, mitt hem och vår hund?! Det finns så mycket underbart i mitt liv att vara tacksam för

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7
8
9 10 11 12 13 14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards