Alla inlägg den 31 mars 2011

Av Therese Karlsson - 31 mars 2011 13:44

Visst har ni väl hört det där om att när det regnar så är det änglarna som gråter där uppe ibland molnen.  Jag fick ett telefonsamtal idag. Ett samtal där någon tagit sig tid att förmedla. Livet är skört sade denne någon. Ta vara på det! Tusen känslor bubblar inom mig, sorg och smärta! Men alla bubblor leder fram till samma tomhet. Men det finns trots allt en känsla som binder ihop allt tillslut, KÄRLEK och kärlek det är du!!!


Himlen har öppnat sig utanför fönstret och jag tror att det är sant. Det där med att det är änglarna som gråter. De gråter för de känner min smärta men de gråter även av lycka för de får ha den finaste av alla änglar hos sig! Du är inte längre vår ängel på jorden utan har nu tagit plats bland de andra där uppe.  Lyckliga dem!!! Sorgen i mitt hjärta biter sig fast men jag är en av de lyckliga som fått lära känna dej. Fått ha dej nära och det har varit en ära att få ha dej just i min närhet. För mig är du glädje, solsken, hjärta, kärlek och omtanke. Varje gång vi möttes så möttes jag av en stor varm famn! Fina ord! Du kallade mig för goding men det var ju du som var just det! En goding! Det finns inte ord för hur stor du är i mitt hjärta! Du är kärlek!  Jag väljer nu att säga ÄR för du kommer alltid att förbli där, i mitt hjärta. Vill inte tro det. Kan inte förstå. Det är inte bara änglarna som gråter idag för längs mina kinder rinner floder. Men jag gråter av samma anledning som de med vingar där uppe.


"Livet är skört", sade rösten i luren, "ta hand om de dina"! Klart att det är du som skall lära oss ett sådant budskap. Klart att det är du som skall lära oss att man skall ta hand om de sina och att älska! Klart att du skulle visa oss något på din väg härifrån! Jag känner en avundsjuka mot änglarna bland molnen. För denna ängel ville jag ha kvar på jorden ett tag till. Jag var inte färdig med dig än och jag vet att du inte var färdig med de dina. Jag vet hur mycket du älskar dem. Hur mycket männen i din närhet betyder för dig! Hur mycket du betyder för dem! Hur mycket du betyder för mig och din kärlek bär jag med mig.  Det är en stor förlust för oss som är kvar här på jorden men en vinst för änglarna i skyn. Hoppas de tar hand om dej för jag vet att du kommer ta hand om dem! Kärlek! Jag älskar dej!

Presentation


Var dag har något nytt fantastiskt att ge. Det gäller bara att ta vara på det och se skönheten i livet! Vad vore mitt liv utan min otroliga sambo, min familj, vännerna, mitt hem och vår hund?! Det finns så mycket underbart i mitt liv att vara tacksam för

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards