Alla inlägg den 27 juni 2010

Av Therese Karlsson - 27 juni 2010 18:10

Det är nästan lite pinsamt att erkänna det nu men jag gjorde det också! tänk att till och med jag, som har varit nykter, har lyckats bli förkyld efter midsommarafton! Det kan knappt inte erkännas men så är fallet! Jag borde verkligen ha klarat mig undan för utan en droppe alkohol i kroppen så borde jag ha märkt att jag uppenbarligen inte lyckats hålla temperaturen uppe på en behaglig nivå! Dessutom är bara den ena halvan av näsan täpt och jag har ont i samma sida av halsen! Måste ha suttit i ngt konstigt drag! ;-)


Hur som helst så har midsommar helgen varit fantastiskt härlig och rolig! Direkt när jag slutade jobba på torsdag kväll bar det av till stugan för att hälsa på där över natten! Lillebror och svägerskan åkte också dit för att campa i stugan brevid. Så dagen efter umgicks vi allihop och firade in midsommaraftons dagen med hela stugbyn! det kom ner en häst och vagn som tog barnen på en tur för att plocka blommor till midsommarstången som senare hissades upp. Den blev super vacker så alla hade gjort ett strålabde jobb! Det delades ut glass till alla barn, stora som små. Ja det räckte faktiskt till alla om jag skall vara ärlig! Det fixades små "bodar" med lottförsäljning och olika varianter på bollkastnings tävlingar med chokladkakor till vinster!


En stund senare var det dags för mig och sambon att åka hem till Sanden igen. Klockan närmade sig fyra och vi skulle vara på nästa ställe då. Trötte Faxe lämnade vi i hundgården för att sedan fortsätta till Josse och Henkan för midsommarfirande för stora och små. Knytkalas med midsommarstång men efter maten åkte jag och andreas hem en sväng för att ta ut Faxe på en promenad och lämna av honom i huset för natten! Sedan var det raskt tillbaka igen för att anlända precis lagom till jordgubbarna och glassen! männen försvann till bastun och töserna snacksade på och tjötade skit. ni vet så där som bara töser kan göra! ;-) Klockan gick fort och en efter en droppade av. Helt otippat så var det jag och Andreas som var kvar till sist. LÅÅÅÅÅÅNGT efter den tid jag vanligtvis brukar somna på nu för tiden! Jag hade nog snarare tippat att jag skulle bli trött lika fort som de små barnen och vilja åka hem med de första! :-)

Dagen efter blev ganska lugn med middag på gården hos mor och far, tillsammans med mormor och farmor. En stund senare kom ett par vänner över med två hundar som busade hej vilt i trädgården medan vi åt glass i skuggan! Några timmar senare somnade vi i soffan alla tre, helt utslagna för att vakna tidigt i morses igen. Jag packade in Faxe i bilen och åkte upp till stugan för att hälsa på en stund. Där träffade jag på min storebror och en kompis till honom som även de hade campat en natt i stugan nu tillsammans med Henke och Sara. Nu, väl hemma igen börjar det närma sig promenad dags med Faxen igen. Det skall nog gå att göra ände av den här dagen också!  :-)

Presentation


Var dag har något nytt fantastiskt att ge. Det gäller bara att ta vara på det och se skönheten i livet! Vad vore mitt liv utan min otroliga sambo, min familj, vännerna, mitt hem och vår hund?! Det finns så mycket underbart i mitt liv att vara tacksam för

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards