Alla inlägg den 11 september 2012

Av Therese Karlsson - 11 september 2012 16:35

Det blåser praktiskt taget storm ute men vad gör det när solen skiner och i läsidan är det riktigt härligt! Jag beger mig över till dagmatte för att hämta ut Faxe för en lunchrunda. Det är en glad vovve som möter mig med piruetter, pip och kärleksnafs och jag vet ju så väl att jag inte skall belöna detta beteende med nojs och gos men kan inte låta bli. Jag är ju lika glad som han är över att se honom.


Jag vill inte gå in igen. Åtminstone inte riktigt än. Jag vill nog hellre sitta här ute en stund till och njuta av solen, ladda batterierna med energi. Solenergi! Kan hända att jag dessutom får en extra boost av vindkraften. Nej, vi stannar ute en stund till och jag kan inte låta bli att hoppas på en härlig kväll för isf tänker jag sno åt mig lite egentid och ta med mig Faxe på en långpromenad i skogen. Kanske kan vi lyckas hitta någon av de kantareller som alla andra plockare, som gått i skogen före mig mot förmodan, kan ha missat. Lite egentid att ladda upp oss inför kommande lördagsmorgon för då skall vi ut på djupt vatten, vovven och jag. Riktigt djupt vatten och det känns lite spännande, nervöst och fantastisk roligt på samma gång. Tror jag väljer att mest fokusera på att det är roligt. Det går som det går, det gör det iaf!!! ;)

Presentation


Var dag har något nytt fantastiskt att ge. Det gäller bara att ta vara på det och se skönheten i livet! Vad vore mitt liv utan min otroliga sambo, min familj, vännerna, mitt hem och vår hund?! Det finns så mycket underbart i mitt liv att vara tacksam för

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards