Alla inlägg den 1 maj 2010

Av Therese Karlsson - 1 maj 2010 10:41

Vad är det som får en människa att stjäla?! Vad är det som får denna människa att sjunka så lågt att man tar något som inte går att räknas till sitt eget? Varför kan man inte se skillnad på mitt och ditt och låtta ditt vara ifred! Är det sjukdom som driver en människa att begå en sådan felaktig hanslig eller kanske ekonomin? För vissa är det nog spänningen som lockar. Men är det då värt det?! många kommer undan med det och kan fortsätta. Länge! Andra åker fast och får sitt straff. Men lång ifrån alla får det de förtjänar! Vissa klarar sig alltid och fortsätter i flera år! Skamligt och framför allt inte rättvist! Vad ger tjuven rätt till att ta en massa saker som någon annan har fått kämpa för att kunna skaffa sig och vem ger någon rätt att gå in i en butik och snatta varor+ Stora eller små summor spelar ingen roll och det värst aär nog när små bran gör det! Kanske det är någon sorts grupptryck som driver de små eller också bara viljan att vilja ha! Men om man inte kan betala för ngt så får man också vänta tills man sparat ihop tillrökligt med pengar för att köpa det för inte är det en fräck handling direkt!
Man är inte cool för att man gör något olagligt! Då har man skaffat sig fel vänner!

Men om en vuxen då stoppar på sig varor som som denne inte har tänkt betala för. Då undrar jag hur man tänkte då och hoppas att denne någon inte är förebild för någon liten där hemma! Till någon som ser upp till denne och tycker att mamma eller pappa är cool!

Presentation


Var dag har något nytt fantastiskt att ge. Det gäller bara att ta vara på det och se skönheten i livet! Vad vore mitt liv utan min otroliga sambo, min familj, vännerna, mitt hem och vår hund?! Det finns så mycket underbart i mitt liv att vara tacksam för

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards